Nieuws

zondag 3 januari 2021

Hooi

Wist u dat we ook Hooi kunnen leveren ?

Stromeel - prijzen en voordelen voor paarden, runderen en pluimvee

Stromeel is een goed alternatief voor conventioneel strooisel voor paarden, runderen en pluimvee. Door de lage dichtheid zijn onze prijzen voor stromeel hoger dan de prijzen van stropellets of strogranulaat. Op het gebied van ligboxen kan stromeel echter doorslaggevende voordelen hebben voor paarden en vee (aangenaam zacht, geen randen en sterk absorberend) ...

Ons stromeel bestaat uit 100% puur, natuurlijk stro en wordt regelmatig aan interne en externe kwaliteitscontroles onderworpen. Naast hoge kwaliteit bieden wij een unieke prijs-prestatieverhouding. Ons stromeel is bij uitstek geschikt als sterk absorberend strooisel voor ligboxen voor rundvee, pluimvee, paarden, varkens en kleine dieren.

Stromeel wordt verwerkt zonder chemische toevoegingen. Het blijft dus puur natuur. Het koecomfort wordt verkregen uit tarwestro, dit wordt in de eerste stap gemalen, thermisch gereinigd en tot pellets geperst. In de volgende stap worden deze korrels weer mechanisch verkruimeld, zodat er een zeer fijn en zacht strooisel ontstaat.Door de zeer kleine structuur kan de mest sneller rotten. Slimme boeren besparen niet alleen tijd, maar ook geld.

Voordelen Stallspan Koe-comfort

  • Termisch ontkiemd
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd
  • Makkelijk op te slaan
  • Zak van 15 Kg makkelijk te hanteren
  • Snel te leveren